«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України

14 липня 2014
«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України

22 липня у Львові на стадіоні «Арена Львів»  матчем за «Інтер Суперкубок України» відкриється новий футбольний сезон. Титульним спонсором і офіційним телетранслятором матчу виступає телеканал «Інтер», йдеться на сайті каналу.

У поєдинку за почесний трофей змагатимуться найсильніші вітчизняні команди, які здобували Суперкубок по п'ять разів - донецький «Шахтар» (Чемпіон України сезону 2013/2014 рр.) та київське «Динамо» (володар Кубка України сезону 2013/2014 рр.).Трансляція матчу на телеканалі «Інтер» розпочнеться о 21.00.

«Телеканал "Інтер" вважає однією зі складових своєї соціальної місії підтримку усіх масштабних спортивних подій України. У цей непростий для нашої країни час футбол є силою, що об'єднує українців. Тому ми з особливим задоволенням вже сьомий рік поспіль стаємо Титульним спонсором матчу за Суперкубок України, яким розпочинається новий футбольний сезон. Черговий "Інтер Суперкубок Украіни" з футболу традиційно відбудеться під егідою Об'єднання професіональних футбольних клубів України "Прем'єр-ліга" та телеканалу "Інтер". Трансляція "Інтер Суперкубку України" завжди відбувається на "Інтері" з хорошими показниками залучення глядацької аудиторії, а, завдячуючи телеканалові "Інтер+", пряму трансляцію матчу матимуть змогу переглянути телеглядачі не лише України, а й понад тридцяти країн», - сказав голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.

Суперкубок - популярний в світовому футболі формат турніру, який складається з одного матчу і проводиться напередодні старту нового сезону. У ньому беруть участь найсильніші футбольні команди країн - чемпіони та володарі Кубків попереднього сезону. В Україні матчі за Суперкубок проводяться з 2004 року. У 2008 році телеканал «Інтер» став Титульним спонсором та Офіційним телетранслятором матчу, який з того часу носить офіційну назву «Інтер Суперкубок України».