Уряд прийняв відставку Бенкендорфа і призначив на його місце Пантелеймонова

20 лютого 2013
Уряд прийняв відставку Бенкендорфа і призначив на його місце Пантелеймонова

Олександр Пантелеймонов був до цього заступником генерального директора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення

Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки гендиректора Національної телекомпанії України НТКУ) Олександра Пантелеймонова. Про відповідне рішення журналістам повідомила міністр Кабінету міністрів Олена Лукаш.

Згідно з розпорядженням Кабміну, «Про тимчасове покладення виконання обов'язків генерального директора Національної телекомпанії України на Пантелеймонова О.Є.», виконання обов'язків генерального директора НТКУ вирішено тимчасово, до призначення в установленому порядку генерального директора НТКУ, покласти на заступника гендиректора НТКУ Пантелеймонова Олександра Євгеновича.

Перед цим уряд звільнив з посади гендиректора НТКУ Єгора Бенкендорфа, який раніше був призначений главою правління телеканалу «Інтер».

Олександр Пантелеймонов до недавнього часу обіймав посаду заступника гендиректора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення.

З 2005 року по 2010 рік Пантелеймонов був керівником проектів, а згодом директором консультаційної компанії Агентства гуманітарних технологій.

У 2008-2009 роках працював шеф-редактором суспільно-політичного ток-шоу «Свобода» на «Інтері». З березня 2010 року - заступник генерального директора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення.

«Телекритика» раніше повідомляла, що НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури: Олександра Пантелеймонова і Ігоря Толстих, і що ймовірно наступником Бенкендорфа стане саме Пантелеймонов.

Нагадаємо, 14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.