Перший Національний за чисте довкілля

25 квітня 2012
Перший Національний за чисте довкілля

Перший Національний приєднався до щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля" та провів суботник.

Працівники НТКУ побілили бордюри уздовж доріг і тротуарів на території телекомпанії, очистили дахи та закріпили запобіжні решітки зливоприймачів, забетонували вибоїни на території автостоянки.

Усередині приміщення Національної телекомпанії України працівники вимили вікна та двері, прибрали запасні та пожежні виходи висотної та стилобатної частини НТКУ.

Також НТКУ долучилася і до озеленення довкілля: віднині територію телекомпанії прикрашають три додаткові клумби та 15 дерев.

День довкілля проводиться в Україні щороку в третю суботу квітня згідно з Указом Президента України "Про День довкілля" від 6 серпня 1998 року. Його метою є залучення громади до поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення водних джерел, поширення екологічних знань і багато іншого.

"Цей день - гарний привід зібралися разом, щоб забезпечити чисте та здорове довкілля для себе і майбутніх поколінь. Адже ми маємо бути свідомими щодо нашої ролі у збереженні природи.  Сьогодні працівники НТКУ разом вийшли на суботник - прибрати і озеленити територію телекомпанії. Я впевнений, що плоди нашої роботи будуть дарувати нам настрій і гордість за свою працю кожен день", - повідомив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.